woensdag 20 januari 2010

Hamas TV: Nieuwe animatieserie met bloeddrinkende Joden

 
Hieronder beschrijft Brabosh een nieuwe propagandaserie van Hamas op haar TV station Al Aqsa TV. Het begint met een politieagent van de Palestijnse Autoriteit die (bijna letterlijk) de hielen likt van een Israelische soldaat en door hem wordt vernederd. Daarna komt een kolonist in beeld, er uitziend als de beelden van Joden zoals we die kennen van de nazi's, die zijn zoon opdraagt Palestijnen te doden omdat hij hun bloed zo graag drinkt.
 
"Ga zoon, en drink hun bloed, en kom veilig terug", aldus de vader, die hem vervolgens een kaart van Hebron wil geven zodat hij niet verdwaalt. "Die heb ik niet nodig, want ik ben niet Gilad Shalit en de Westbank is niet Gaza, rustig maar", aldus de zoon. Even later zegt hij bij de legerpost waar de PA politieman zo was vernederd dat hij is verdwaald, waarop de PA politieman hem achterna loopt terwijl hij lachend Palestijnse kinderen neerknalt, en zegt dan: "luister, jij Jood die was verdwaald. Jij hebt mijn mensen vermoord voor mijn ogen. Ik antwoord met....meer vrede. Ben je klaar? Bedankt. Dan gaan we nu terug". Daarop draagt hij de jonge Jood terug naar zijn huis. Vervolgens moet hij nog een Palestijns kind oppakken dat stenen naar het leger heeft gegooid, dat in reactie op het feit dat Israel zijn vader en broer heeft gedood en hun huis moest worden afgebroken vanwege de 'muur'. Hij brengt het kind, na het in elkaar te hebben geslagen, naar de Israelische legerpost, waar het kind geblinddoekt zegt; "ik ruik Joden, ga je me bij de Joden aangeven? Je bent een spion."
 
De animatieserie schijnt heel populair te zijn in Gaza, de openingstune is al een grote hit geworden...
 
RP
-----------------
 
 
Hamas: nieuwe animatieserie op TV met bloeddrinkende Joden [video]
16/01/2010 brabosh 

Hamas presenteert sinds 3 januari 2010 een nieuwe antisemitische propaganda animatieserie om al—Fatah te ridiculiseren. Deze keer zijn niet enkel de Joden het doelwit of de Israëli's die het bloed van Palestijnen drinken, maar de leden van al-Fatah die hen slaafs 'dienen'. Aldus heeft Hamas een nieuwe creatieve manier bedacht om de Palestijnse Autoriteit te censureren. De animatieserie genaamd 'Speciale Missie' [Special Mission] wordt thans uitgezonden door Al-Aqsa TV, de openbare omroep van de terroristische organisatie Hamas die de Gazastrook bestuurt. Hamas politie spot met het Westen en geeft ze weer als 'veroordeelde' gevangenen van de zionistische vijand.

Deze video-animatie toont hoe de kruiperige politieagent genaamd Bahlul zijn trouw tegenover  soldaten betoont omtrent bepaalde feiten. "We moeten de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever beschermen", zegt Bahlul vol overgave. Wanneer gevraagd over de kwestie van Gilad Shalit, belooft de Palestijnse politieman: "We zullen optreden om hem vrij te laten, dat is onze verantwoordelijkheid." Later maken de soldaten het Bahlul wat lastiger. "Wanneer je het bevel krijgt om mijn schoenen te poetsen," vraagt een soldaat hem, antwoord Bahlul "Ik zal ze kuisen en zoenen meneer."

Een andere scène in de propagandaserie, laat zien hoe een Joodse kolonist in Hebron zijn zoon leert schieten met een machinegeweer door op Palestijnse kinderen te schieten en hun bloed te drinken. "Wel, man van al-Fatah, wat heb je daarop te zeggen?"vraagt een soldaat hem. "Je hebt die mensen voor mijn ogen gedood – mijn antwoord zal enkel vrede zijn," zegt Bahlul. Hamas is van plan om elke week een nieuw hoofdstuk uit te zenden op de openbare omroep in de Gazastrook, en de openingstune van de reeks is in Gaza al een grote tophit geworden. De boodschap in de tune liegt er net om: "Wij zijn niet bang voor Palestijnse politieagenten, ze komen van hier, de bezetter zal blijven en wij zullen niet zwijgen…"

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten