woensdag 15 juni 2011

Plezier in zwemparadijs Gaza

 

Elder of Ziyon bericht over meer horror in Gaza, zoals een luxe zwemparadijs en het Palm Village Resort. Ik weet het, dat betekent niet automatisch dat het de gewone Gazanen ook beter vergaat, maar zoals vaker gezegd, blijkbaar is er genoeg bouwmateriaal voor dit soort luxe megaprojecten, en zijn er genoeg investeerders en genoeg welgestelde mensen die deze plaatsen zullen bezoeken. Dit geldt natuurlijk ook voor de diverse luxe winkelcentra en resorts die er de afgelopen jaren gebouwd zijn. Er is blijkbaar een markt voor. In Gaza wonen ca. 1,2 miljoen mensen, dat is net zoveel als in de provincie Limburg. Hoevaak wordt daar een nieuw pretpark, luxe drieverdiepingen hoog winkelcentrum of resort geopend?

Naar verluidt zijn veel van de verwoestingen van de Gaza oorlog nog niet hersteld. Heeft dat niet de eerste prioriteit? Waarom heeft een klein gebied met een relatief arme bevolking zoveel luxe nodig? Wie profiteert daarvan en wie betaalt dat? Het zou mij niet verbazen als daar via een omweg heel wat geld van NGO's en Europese regeringen inzit. En het zou mij ook niet verbazen als een deel van het publiek uit mensen die voor deze NGO's werken bestaat. Kan Brandpunt of Zembla hier niet eens onderzoek naar doen?  

Zie voor meer foto's van het Village Palm Resort: http://elderofziyon.blogspot.com/2011/06/humanitarian-crisis-of-gazas-palm.html

 

RP

--------

                                          

 

You may think you've seen deprivation in Gaza. You might think you have seen the depths of the humanitarian crisis there. But I must warn you....it gets even  worse than you could ever imagine.

 

Warning: the following pictures may shock and sicken you.

 

I bring you Gaza's Palm Village Resort

 

Beschrijving: http://2.bp.blogspot.com/-2g7FvXu60XM/TfU-YskMmzI/AAAAAAAAES4/r2dx1KI2r3Y/s400/palm1.jpg

 

 

Yet more photos of abject horror from Gaza

Small children are being forced to play in massive amounts of dihydrogen monoxide because of repressive Zionist policies! You can even see their eyes watering....

Here is a new water and amusement park in Khan Younis. The photos were taken yesterday.

Beschrijving: http://4.bp.blogspot.com/-StTHuaRZ9T0/TfecSoBRycI/AAAAAAAAEUE/UNS4CRcIYUw/s400/ky1.jpg

 

Beschrijving: http://3.bp.blogspot.com/-OUv3KjVDU-s/TfecTIArbLI/AAAAAAAAEUI/aV6oZO081Mw/s400/ky3.jpg

 

Beschrijving: http://4.bp.blogspot.com/-oiHRX850F0Y/TfecVG5xtrI/AAAAAAAAEUU/LoI4zYPzD6k/s400/ky5.jpg

 

Beschrijving: http://4.bp.blogspot.com/-c_9EFra0iAo/TfecVqd3bQI/AAAAAAAAEUY/fBEQVyk7iis/s400/ky6.jpg

 

 

(h/t Terror Watch via Joel)

 

UPDATE: Israellycool has new photos of the equally squalid Movenpick Hotel in Gaza. Sounds like the NGOs are flush with cash to burn!

 Elder of Ziyon

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten