donderdag 24 september 2015

Opmerkelijke gevolgen van de anti-Israël houding van de wereld

 

Deel 2

 

In deel 1 zagen we dat de bloedmanen (tetrad) en zonsverduisteringen (eclips) steeds op belangrijke Joodse feestdagen vallen: Pesach en Sukkot. De maansverduisteringen hebben te maken met gebeurtenissen die betrekking hebben op het Joodse volk en Israël, terwijl de zonsverduisteringen

te maken hebben met oordelen over de volken van de wereld.

 

We kunnen zien dat een anti-Israël houding van de volken de toorn opwekt van God, wat meestal tot uiting komt in enorme natuurrampen of andere desastreuze gevolgen.

Ieder besluit dat de VS maakt ten koste van Israël blijkt vrijwel onmiddellijk gevolgd te worden door een (natuur)ramp. Een aantal voorbeelden hieronder genoemd, zijn afkomstig van de onafhankelijke website Truth or Fiction, waarin allerlei geruchten en complottheorieën op waarheid worden getest. De conclusie van de website van deze gebeurtenissen in connectie met Amerika en Israël is, dat het klopt.

 

30-10-1991     Terwijl president Bush in Madrid de 'Land voor vrede'conferentie opent, ontwikkelt

zich op de Atlantische Oceaan 'De perfecte storm'. Meer dan 10 meter hoge golven vernielen zijn zomerverblijf (ook geboortehuis).

 

23-8-1992       Het vervolg van de Madrid conferentie wordt gehouden in Washington DC. Als de vredesbesprekingen beginnen wordt Amerika getroffen door de ergste natuurramp uit de geschiedenis, 'Orkaan Andrew' hield huis in Florida. Er is 30 miljard dollar schade en 100.000 daklozen.

 

16-1-1994       President Clinton heeft in Genève een ontmoeting met de Syrische president Assad.

Een vredesverdrag met Israël wordt besproken, waarbij Israël de Golanhoogte moet opgeven. Binnen 24 uur wordt Californië getroffen door een krachtige aardbeving van 6.9 op de schaal van Richter, de 'Northridge Aardbeving' 20 miljoen dollar schade, 57 doden en ruim 5000 gewonden. Dit was op orkaan Andrew na, de meest verwoestende natuurramp in de VS.

 

28-9-1998       Terwijl minister Allbright van BZ in de VS aan de laatste details werkt van een overeenkomst waarbij Israël 13% van Judea en Samaria (Westbank) moet opgeven wordt de Amerikaanse Golfkust getroffen door de 'orkaan George', die met windstoten tot 280 km per uur aan land komt. Dezelfde dag heeft Clinton een ontmoeting met Netanyahu en Yasser Arafat. Op het moment dat Arafat na afloop de VN toespreekt en verklaart dat er in mei 1999 een onafhankelijke Palestijnse staat zal komen, slaat orkaan George toe op de Golfkust: 1 miljard dollar schade. Op de exacte tijd dat Arafat de VS verlaat, luwt de storm.

 

15//22-10-1998   Van 15-22 oktober heeft Netanyahu een ontmoeting met Arafat in de VS, Maryland.  Arafats doel is dat Israël 13% van Judea en Samaria moet opgeven. Op 17 oktober wordt Texas getroffen door hevige tornado's 'storm Madeleine' met zeer zware regenval. Dit gaat door tot 22 oktober, en houdt dan op. Door overstromingen wordt 25% van Texas getroffen en er is meer dan 1 miljard dollar schade. Op 21 oktober verklaart president Clinton dit als rampgebied.

 

30-11-1998     Arafat gaat naar Washington om geldbedragen te krijgen voor een Palestijnse staat met Jeruzalem als hoofdstad. Behalve de US zijn er nog 42 landen vertegenwoordigd in Washington, waar Arafat 3 miljard euro krijgt toegezegd, 400 miljoen dollar van de VS en 1,7 miljard dollar van Europa. Op dezelfde dag is er een beurscrash en stort de Dow Jones beursindex in, met 216 punten. Eén dag later hebben de Europese beurzen hun dieptepunt. Honderden miljarden dollars marktkapitaal is in één keer weggevaagd.

3-5-1999.   Arafat heeft aangekondigd om op 3 mei een onafhankelijke Palestijnse staat uit te roepen met Jeruzalem als hoofdstad. Precies op die dag treft de meest krachtige tornadostorm ooit Oklohama en Kansas met de snelste windsnelheden op aarde tot dan toe gemeten; 500 km per uur. Er zijn 50 doden en 900 gewonden .De onafhankelijkheidsverklaring van een Palestijnse staat wordt door Clinton verzet naar december 1999. Zo voorkwam deze supertornado dat Arafat met instemming van de VS een onafhankelijke Palestijnse staat kon uitroepen.

 

11-10-1999.  In de week dat 15 Joodse gezinnen van nederzettingen in Judea en Samaria (Westelijke Jordaanoever) uit hun huizen worden gezet verliest de Dow Jones zo'n 5,7 %. De ergste beurscrash sinds oktober 1989. Op 15 oktober daalt de beursindex 266 punten en wordt North Carolina getroffen door een orkaan. De volgende ochtend is er een zeer zware aardbeving in Californië; deze wordt in 3 staten gevoeld.

 

13-8-2005. In Gaza (Kush Katif) worden 10.000 Joodse bewoners weggehaald uit hun huizen onder druk van de VS. Op dezelfde dag begint de storm Katrina. Later richt deze storm enorme schade aan in New Orleans en andere delen van Louisiana. Dit was de ergste ramp in de geschiedenis.

Er zijn tienduizenden burgers geëvacueerd en evenzoveel huizen verwoest en meer dan 10.000 doden. Er is 150 miljard dollar schade.

 

Juli en september 2015. Op 14 juli bereiken de VS en Iran een nucleair akkoord en op 17 septmber stemt de Senaat ermee in. Tussen juli en september (het lukt niet om de branden te stoppen), wordt in Californië 850 hectare bos verwoest door brand, 23.000 mensen zijn gevlucht en ruim 500 mensen geëvacueerd. Daarna is er brand bij Los Angeles, waarbij 7000 hectare wordt verwoest en 1800 mensen geëvacueerd. De noodtoestand wordt uitgeroepen. Het is onbekend wat de oorzaak is van de brand.

 

Deze lijst zou nog veel langer kunnen zijn, maar hieruit is wel duidelijk genoeg dat God niet met zich laat spotten. Genesis 12 vers 3 is hier wel duidelijk van toepassing! “En Ik zal zegenen wie u zegenen, en vervloeken wie u vervloekt”.

 

GEJA LAHPOR

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten