woensdag 14 oktober 2015

3` intifada?

DE GEEST UIT DE FLES.

 

De grote chaos van oorlogen in het Midden-Oosten waar niemand meer weet wie tegen wie vecht, omdat iedereen tegen iedereen vecht, breidt zich uit als een olievlek. De EU doet inmiddels ook mee door tegen Rusland te strijden, die op zijn beurt weer tegen IS strijdt.

Toch is er één klein landje, de enige democratie in het hele Midden-Oosten waar een oase van rust was: Israël.

 

Zwijgen in alle talen

 

Maar nu de Palestijnen dagelijks terroristische aanvallen plegen op onschuldige Joodse medeburgers, ze vermoorden en (dood)steken met messen en schroevendraaiers op beestachtige wijze, wordt de oase van rust wreed verstoort, en zwijgt de hele wereld in alle talen!

Israël moet het zoals gewoonlijk maar weer zelf uitzoeken, en wordt zelfs veroordeeld als ze moeten doden om zelf niet gedood te worden.

 

Niet alleen Israëlische volwassenen, maar ook veel tieners en kinderen zijn doodsbang geworden om op straat te gaan, boodschappen te doen, in de auto of in bus en tram te stappen. Nergens voelen de Joodse mensen zich meer veilig, behalve in eigen huis. Ze voelen zich vogelvrij verklaard.

 

Wie zaait haat?

 

Wat is oorzaak? Het gaat niet om land, het gaat om de haat tegen, en vernietiging van Joden.

De derde intifada is geregisseerd door Abbas en de PA die zij noemen 'De populaire strijd'. De Palestijnen zijn bewust gehersenspoeld door de Arabische media, mede door de talrijke vernietigende en haatdragende propaganda-video's  op internet en tv met als titel: hoe dood ik het beste een Jood? Door iedereen te zien op Youtube.

 

De filmpjes laten zien hoe je een Jood het beste met een mes kunt steken, een vuurwapen kunt gebruiken of brandbommen en stenen naar rijdende auto's kunt gooien. Terroristen worden bejubeld als helden. Straten en ook pasgeboren baby's worden naar de terroristen vernoemd. Ook worden zelfs flyers verspreid door de PA waarin de Palestijnen aangemoedigd en de hemel in geprezen worden als ze een aanslag op Joodse burgers plegen. Nadat het gelukt is om een Jood te doden, wordt feest gevierd met snoep en vuurwerk.

 

Opgeleid op VN-terrein

 

Deze zomer zijn 15.000 kinderen en tieners op een VN -terrein in Gaza opgeleid tot jihadstrijders, dit is te zien op Youtube ('Iran billions for terror'). Op de video is te zien dat deze kinderen en tieners volkomen geïndoctrineerd zijn. En niet alleen Palestijnen uit de 'Westbank' (Judea en Samaria) en Oost-Jeruzalem, maar ook Israëlische Palestijnen maken zich schuldig aan deze moordpartijen. De Al Aqsa moskee ligt vol met explosieven, stenen en brandbommen om naar Joden te gooien. De imam van de Al Abrur moskee in Rafah, sheik Muhammed Sallah, riep ook al in een antisemitische preek op om zoveel mogelijk Joden neer te steken (Arutz7).

 

Misdaden tegen de menselijkheid

 

Waar is de VN in deze misdaden tegen de menselijkheid? Waar zijn de sancties van de EU tegen de Palestijnen? Waarom stopt de Europese toestroom van miljoenen dollars, de terreursubsidie naar de Palestijnen niet? Hoe onrechtvaardig en hypocriet is een BDS tegen Israël!

Het is tijd om op de bressen te staan en te protesteren tegen dit grote onrecht, maar het blijft oorverdovend stil.

 

Geja Lahpor

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten