maandag 16 november 2015

De Franse tragedie en een complottheorie

Opnieuw bloodlibels tegen Israel

 

In Parijs heeft zich 13 novmber een tragedie afgespeeld. Bij diverse terroristische aanslagen binnen korte tijd werden zeker 129 mensen vermoord en 355 mensen verwond, van wie 99 in kritieke toestand geraakten. De aanslagen werden uitgevoerd door extremistische moslims, deels uit Frankrijk, Syrie, Egypte en Belgie uit naam van IS. IS eiste de aanslagen ook op. In feite was er niets Joods bij de aanslagen betrokken dan misschien dat slachtoffers ook joods konden zijn. De eigenaar van het theater, Bataclan, is waarschijnlijk joods, maar of dat de keuze voor de aanval op het theater verklaart, is niet bekend. Kortom: het ging om mensen in Parijs die of op een terras zaten, in een restaurant, in een voetbalstadion of in een theater. Pech bepaalde of je doelwit was.

Maar zo wordt dat niet gezien in de PA. Daar is men erg geindoctrineerd door de Protocollen van de Wijzen van Zion en gelooft men ook in bloodlibels. Een bloodlibel is het sprookje dat Joden christelijke kindertjes doden om hun bloed te kunnen drinken, of dat Joden die kinderen doden om matzes mee te bakken. Vaak worden de bloodlibels naar onze tijd vertaald en zo beweerden de Palestijnen tijdens de Gaza-oorlog dat Palestijnen van hun organen beroofd werden door de Israeliers. Ook onlangs werd beweerd, nadat de regering aanvankelijk besloten had gedode aanslagplegers niet onmiddellijk terug te geven aan hun familie, dat dit was om hun organen te kunnen stelen.

En ja hoor: Parijs is ook door de Joden opgezet. De PA zegt dat de aanslag Netanjahoe`s doel dient en door de Mossad is opgezet. Je kunt ook lezen Israel=ISIS of: Israel kweekt geweld in de hele wereld, of: Het is de eigen schuld van het Westen omdat ze de Zionistische terreur niet veroordeeld hebben. De terreurdaden in Parijs worden vergeleken met de terreur van Israel tegen de Palestijnen. Want laten we eerlijk zijn, De Israeliers gaan al schietend op gasten van cafe`s en theaters de PA binnen, toch? En de Palestijnen die wel worden aangevallen waren toch onschuldige burgers die alleen maar met messen willekeurige burgers te lijf gingen of hun auto mensenmenigten instuurden?. Eigenlijk zou hier moeten staan: Palestijnen verdragen het niet geen middelpunt van de belangstelling te zijn in plaats van dat Israel ISIS is.

En waarom zit de Mossad achter de aanslagen? Een Palestijnse krant heeft de verklaring: het is niet toevallig dat er bloed vloeit in Parijs een dag nadat de EU tot labeling van producten uit de nederzettingen heeft besloten. Ook hier zie je de verknipte gedachten van de Palestijnen. Alsof Israel terreurdaden zou begaan omdat het ergens boos over is. Ook hier geldt voor de PA: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

 

 

Bovenstaande cartoon stond in een officieel orgaan van de PA. Met hetzelfde zwaard wordt de el Aqsamoskee onthoofd als waarmee Isis een gijzelaar onthoofdt.

De indruk ontstaat dat de PA de terreurdaden in Parijs gelijktijdig veroordeelt, maar ook verklaarbaar vindt vanwege het onrecht de Palestijnen aangedaan. Je moet maar durven jezelf zo in het middelpunt van de wereld te zetten. Alles is ondergeschikt aan hun lijden. En natuurlijk: Israel is de schuld van alles. En precies door die houding zal een oplossing voor hun problemen voorlopig uitblijven.

 

MS

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten